Earth Friendly Baby


Vi har den senaste veckan haft möjligheten att testa serien Earth Friendly Baby från ImseVimse, samma produkter som ni läsare har en chans att vinna fram till och med ikväll. Earth Friendly Baby är en ekologisk hudvårdsserie från England till baby och barn, med naturliga ingredienser och anpassade att milt ta hand om barnens känsliga hud.

Serien har doften mandarin (finns även i kamomill och lavendel) och den är härligt fräscht citrus-doftande och riktigt mjuk i doften så till och med jag som är känslig för starka dofter kan använda den. De fuktiga tvättlapparna är ekologiska och allergitestade. och det känns jättebra med något som ska vara så nära min sons hud - och de har blivit flitigt använda här i samband med blöjbyten. De är mjuka och lagom fuktiga, och faktiskt de bästa fuktiga tvättlappar som vi haft möjlighet att prova, även om de mjuka tvättlapparna av flanell är än mer naturliga och snällare mot miljön och används mest till vardags både till blöjbyte och bad.

Bubbelbadet som ger ordentligt med bubblor är en klar favorit hälsar stora tjejen.
Till er som inte vinner har ImseVimse just nu en kampanj där man får med en valfri Earth Friendly Baby-produkt vid beställning för minst 500 kronor under december månad. Bra va?

KommentarerSkriv gärna en kommentar till inlägget!
Jag blir jätteglad för alla kommentarer men reklam undanbedes
Du kan också maila mig: andrea.sandell@gmail.com
Glöm inte dina kontaktuppgifter!
Kom ihåg att lägga till mig på bloglovin :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara för mig)

Bloggadress:

Skriv din kommentar här:

Trackback


bloglovin
Bloggare